nl-NLen-US
nl-NLen-US
X
Sinterklaas komt naar De Weidevogel

Sinterklaas komt naar De Weidevogel

Wat horen wij nou? Is het echt waar? Sinterklaas komt ook bij De Weidevogel dit jaar! Hij komt bij ons mooie knutselwerken ophalen En daarvoor zal hij met cadeautjes ‘betalen’.
Lees meer

Bent u goed behandeld?

Heeft u een goede ervaring bij onze tandartspraktijk?Of ziet u ruimte voor verbetering? Wij vernemen dat graag!Dat kan rechtstreeks, maar u kunt ook online een recensie over ons plaatsen.Bijvoorbeeld op onze Facebookpagina of op een onafhankelijke website zoals Independer of Zorgkaart.Laat u iets van u horen? Wij waarderen dat zeer!LIKE ONS OP FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE!
Lees meer
Super diploma!

Super diploma!

Krijg jij je poets- en snoepdiploma? Speciaal voor SUPERpoetsers heeft Tandartspraktijk De Weidevogel een spannende uitdaging! Als jij goed je best doet bij de tandarts of mondhygiënst, dan krijg je van ons een superdiploma. Dat is een heel bijzonder diploma! Je kunt het boven je bed hangen en je kunt diploma’s sparen. Want superdiploma’s worden beloond met een supercadeau!Wil jij zo’n diploma en cadeau? Dat kan. Je krijgt een superdiploma als wij heel blij worden van...
Lees meer
CONTACT

DnnC CookieConsent GDPR Banner