nl-NLen-US
nl-NLen-US
X

Invisalign - ‘s werelds meest geavanceerde clear alignersysteem.

Toen we ‘s werelds eerste onzichtbare aligners op de markt brachten, veranderden we zo veel meer dan alleen de manier waarop mensen hun tanden corrigeren.
Elke functie is ontwikkeld om de glimlach te creëren die jij verdient.
Het is niet alleen je glimlach die zoveel mogelijkheden biedt.

 

Net als jij denken we altijd vooruit.

Miljoenen mensen zien de mogelijkheden die de innovaties van Invisalign bieden.

Beweegt als geen ander
Alleen de doorzichtige aligners van Invisalign maken gebruik van SmartTrack®-materiaal om jouw glimlach te creëren met precisie, comfort en voorspelbaarheid.

Op maat gemaakt
Elke set aligners is op maat gemaakt met toonaangevende 3D-printtechnologie, waardoor je tanden geleidelijk en efficiënt in de juiste positie worden geplaatst.

De volledige ervaring
Door middel van ClinCheck®-technologie wordt een digitaal behandelplan gemaakt van je Invisalign-behandeling zodat je een indruk krijgt van hoe je glimlach eruit komt te zien, nog voor de behandeling is gestart.

 

Een Invisalign-behandeling is eenvoudig maar tevens zeer technisch geavanceerd.

1. Als jouw Invisalign-provider heeft bevestigd dat je in aanmerking komt voor de behandeling, zullen er foto’s, röntgenfoto’s en digitale scans of een dafdruk van je tanden worden genomen. Deze gegevens zullen worden gebruikt om een op maat gemaakt ClinCheck 3D-behandelingsplan te creëren, speciaal voor jou.

2. Nadat de aligners op maat zijn gemaakt worden ze verzonden naar de praktijk van jouw provider. Je ontvangt een reeks aligners die je elke dag moet dragen en om de 1-2 weken moet vervangen.

3. Eens in de zoveel ga je bij je provider langs om de vooruitgang te controleren en nieuwe aligners te ontvangen. Als de behandeling is afgerond krijg je retainers om je nieuwe glimlach te behouden.

Download de invisalign brochure

CONTACT

DnnC CookieConsent GDPR Banner